Dolses de bescuit amb suc de taronja (Berenar)

Enllaços:
LLENGUA: Dolses / Bescuit



Feia gairebé trenta anys que no en menjava ni n'havia tornat a parlar.
A ca nostra, de nina, de tant en tant, qualque dissabte o diumenge, ma mare em feia una tassa de suc de taronja amb unes dolses de bescuit per berenar. Fins i tot el dia que ens vàrem casar ens en va preparar a tots dos i de bon de matí en vàrem menjar.

Ha estat preparant una altra recepta que m'he trobat amb bescuit de més i, recordant aquell dia, ens ha fet gràcia decidir que l'endemà berenaríem de bescuit amb suc de taronja.
Perillava que el bon gust que  n'havia quedat en el record fos més a la memòria que en el paladar, però no ha estat així. Ha estat boníssim i no me'n sé avenir com no n'hem anat menjant de tant en tant. 

Entre la frescor de la taronja i el bescuit que, tot i mullat, no acaba de perdre la "cruixentor" es produeix un efecte de gust i de textura que, en buidar-se la tassa, s'ha fet curt. 


No hi ha gaire explicacions  per a aquest berenar.
Hem de tenir quatre o cinc taronges i sis dolses de bescuit més o menys per a dues tasses.



Sucam les taronges. 
En una tassa,  com si fos xocolata,  mullam el bescuit, com si fos una ensaïmada, i el mossegam. 





Comentaris

Entrades populars