Crema d'espàrecs
Un manat d'espàrecs verds d'ombra o silvestres
Dues patates
Un porro
200 ml de llet semidesnatada
Sal, pebre
Oli d'oliva
Un litre d'aigua
Un litre d'aigua
Procediment:
Rentam els espàrecs i els llevam la part més forta. Els trossejam i en guardam un grapat de puntes.
Pelam les patates i les feim trossos prims.
Posam tots els ingredients dins una cassola amb l'oli calent i ho feim coure un poc (uns minuts) remenant-ho.
Ho salpebram i hi afegim l'aigua. Ha de tapar just just els ingredients.
Ho feim bullir uns vint-i-cinc minuts.
Posam els ingredients sòlids dins la gerra trituradora i hi afegim el brou necessari. No l'hi posam tot, ja n'hi afegirem.
Feim una primera triturada.
Després hi posam la llet i en comprovam la sal. Segurament n'hi haurem d'afegir un poc. Ho acabam de triturar.
Feim una primera triturada.
Després hi posam la llet i en comprovam la sal. Segurament n'hi haurem d'afegir un poc. Ho acabam de triturar.
En una pella petita i un poc més d'oli fregim les puntes que havíem reservat amb un poc de sal.
En servir la crema posam cinc puntes d'espàrec a cada plat.








Comentaris
Publica un comentari a l'entrada