Crema d'espàrecs

Enllaços:
ARTICLES (Andreu Manresa)


Ingredients:

Un manat d'espàrecs verds d'ombra o silvestres
Dues patates 
Un porro
200 ml de llet semidesnatada 
Sal, pebre
Oli d'oliva
Un litre d'aigua




Procediment:

Rentam els espàrecs i els llevam la part més forta. Els trossejam i en guardam un  grapat de puntes.
Pelam les patates i les feim trossos prims.
Tallam el porro en rodanxes primes.



Posam tots els ingredients dins una cassola amb l'oli calent i ho feim coure un poc (uns minuts) remenant-ho. 



Ho salpebram i hi afegim l'aigua. Ha de tapar just just els ingredients. 
Ho feim bullir uns vint-i-cinc minuts.
Posam els ingredients sòlids dins la gerra trituradora i hi afegim el brou necessari. No l'hi posam tot, ja n'hi afegirem. 




Feim una primera triturada.



Després hi posam la llet i en comprovam la sal. Segurament n'hi haurem d'afegir un poc. Ho acabam de triturar.



En una pella petita i un poc més d'oli fregim les puntes que havíem reservat amb un poc de sal.
En servir la crema posam cinc puntes d'espàrec a cada plat.



Comentaris

Entrades populars