Pollastre amb curri
Aquesta vegada el farem amb pollastre, amb plàtan i pinya.
Ingredients:
Setze cuixetes (la part més gruixada de l'ala *) de pollastre
Mitja pinya natural (si és grossa un quart)
Dos plàtans
225 ml de llet de coco
100 ml de llet
Dues cebes
Un all
Un all
Curri en pols ( tres cullerades segons la preferència)
Sal
Pebre
Una cullerada de mel i un raig de vinagre
Una cullerada de mel i un raig de vinagre
Oli d'oliva
Arròs llarg (75 g per cap)
Arròs llarg (75 g per cap)
(*Havíem comprat aletes. Les parts més primes les havíem fet cruixents al forn i havíem reservat aquestes peces per fer la recepta: quatre per cap)
Procediment:
Salpebram la carn.
Trossejam la pinya i el plàtan.
Capolam la ceba i l'all.
En el mateix oli fregim el plàtan i la pinya i també els reservam dins un colador perquè deixin anar l'oli.
Sofregim en el mateix wok la ceba i en esser mig cuita hi afegim el pollastre.
Hi posam les tres cullerades rases de curri. Ho remenam i hi afegim la llet de coco i esperam que s'acabi de coure.
Quan han passat 10 minuts, hi tornam incorporar la fruita. El plàtan es desfà un poc i confita la salsa. Si trobam que s'ha espessit massa hi afegim la llet. Ho tastam per comprovar si està bé de sal i pebre.
Sofregim en el mateix wok la ceba i en esser mig cuita hi afegim el pollastre.
Hi posam les tres cullerades rases de curri. Ho remenam i hi afegim la llet de coco i esperam que s'acabi de coure.
Quan han passat 10 minuts, hi tornam incorporar la fruita. El plàtan es desfà un poc i confita la salsa. Si trobam que s'ha espessit massa hi afegim la llet. Ho tastam per comprovar si està bé de sal i pebre.
Bullim l'arròs, el passam per la pella amb molt poc oli.
Servim al plat un flam d'arròs, tres o quatre tallades de carn, plàtan, pinya i salsa damunt l'arròs.
Enllaços:
CURIOSITATS: Curri, una paraula turística
Enllaços:
CURIOSITATS: Curri, una paraula turística









Comentaris
Publica un comentari a l'entrada