Ensalada amb salmó fumat
Es tracta d'una ensalada molt fàcil i supòs que corrent en els receptaris d'ensalades. La incloc al blog perquè és fàcil, ràpida i molt bona.
Ingredients:
Fulles de lletugues diverses (roure, enciam, canonges, ruca...)
100 grams de salmó fumat
1 alvocat madur
1/2 poma grossa
2 cebetes tendres
Una cullerada de sèsam torrat
Una cullerada d'anet sec.
Suc de llimona
Sal, oli, pebre, vinagre de poma
Procediment:
Si les lletugues són senceres, les hem de rentar, eixugar bé i trossejar. Si són de bossa hem de procurar que siguin molt fresques i ja les podem utilitzar directament.
Les col·locam en un plat gros i pla.
Tallam l'alvocat i la poma i en mantenim els trossos amb un poc de suc de llimona perquè no canviïn de color.
Tallam les cebetes a trossets molt finets.
Tallam a trinxetes petites el salmó.
Col·locam per ordre damunt les fulles: el salmó, l'alvocat i la poma.
Escampam per damunt el sèsam torrat.
Dins un pot o un altre estri apropiat , mesclam 50 ml d'oli, 30 ml de vinagre de poma, 3 ditadetes de sal, un poc de pebre bo i l'anet.
Just abans de menjar-la trempam l'ensalada sense necessitat d'haver-la de remenar.



Comentaris
Publica un comentari a l'entrada