Picades de formatge de cabra i albercoc
Aquest és un aperitiu que surt de la improvisació a partir d'una altra recepta, els albercocs amb sobrassada al forn, que tenen una dificultat a l'hora de menjar-los. El formatge rostit, en aquest cas, es converteix en l'agafador.
Ingredients:
Una peça cilíndrica de formatge de cabra
Sis albercocs
Dotze trossets de codonyat
Dotze trossets de sobrassada
Procediment:
Encenem el forn a 180º
Posam un paper de forn a la llauna.
Rentam, xapam i treim els pinyols dels albercocs.
Els col·locam a la llauna i els omplim amb un bon trosset de sobrassada.
Feim dotze talls de formatge, els col·locam també a la llauna. Posam un tros de codonyat damunt cada un.
Enfornam la llauna. Quan veim que el formatge ha agafat color i els albercocs s'han confitat, la podem treure.
Posam dins una palangana els trossos de formatge i damunt cada un, un albercoc.
Esperam que refredin i ja els podem servir.





Comentaris
Publica un comentari a l'entrada