Crema de meló amb herba sana



Perquè en tenim de més, perquè és un poc verd però bo... perquè som a l'estiu i ens ve molt de gust un plat refrescant, aquesta crema de meló és una recepta ben corrent. Se'n troben moltes amb petites variants a Internet. Aquesta és gairebé clàssica però en lloc de iogurt l'hem feta amb llet semi descremada i en lloc de menta hi hem posat herba sana.

Ingredients:

600 g de meló (sense pell)
Quatre fulles d'herba sana (Més resultaria massa forta)
Un tassó (200 ml) de llet descremada
Dues culleradetes d'oli d'oliva
Sal, pebre
Suc de mitja llimona
Tres tallades fines de cuixot salat 
Un tros de cogombre




Procediment:

Llevam la pell del meló i en feim trossos.
Els posam a la gerra trituradora. En ser una crema  ben fina, hi afegim les fulles d'herba sana, la sal, el pebre i l'oli. Ho tornam triturar.















Finalment hi afegim la llet amb esment per vigilar, segons el meló, que no sigui massa líquida. Hi posam les gotes de llimona i ho tornam triturar un poc.
La deixam a la gelera unes hores.




Amb les tisores de cuina tallam el cuixot salat en talls fins i els dauram en una pella sense oli o al forn.
Pelam el tros de cogombre i en feim dauets petits.




Omplim els bols individuals de crema de meló ben fresca i hi escampam el cuixot cruixent i els trossets de cogombre.

Comentaris

Entrades populars