Ensalada de col



Ingredients:
(Per a sis persones)

Mitja col tendra de trempar
Mitja col llombarda
Una ceba
Una poma (Millor si és forta i un poc àcida)
Dos pastanagons
Tres cullerades de maionesa
Una culleradeta de mostassa
Tres cullerades de nata líquida
Tres cullerades de suc de taronja
Sal i pebre
Grells fins de taronja per adornar-la

Procediment:

Rentam tots els vegetals i els eixugam.
Els tallam en juliana fina. 




Si convé els  podem preparar el dia anterior i conservar-los a la gelera. Si és així deixam la poma  amb un poc de suc de llimona .
Unes hores abans del dinar preparam la salsa mesclant tots els ingredients. 






L'abocam damunt  l'ensalada i la remenam un poc.
La deixam una estona a la gelera.
La col·locam amb un motlle de cilindre a cada  plat, amb un grell prim de taronja damunt, en aquesta ocasió - Dinar del dia dels Reis -  fent parella amb ensalada russa. 













Comentaris

Entrades populars