Proposta de menús II




Aquesta és la segona proposta de set menús. 
Ja dèiem a la primera que no es tractava de dietes exagerades sinó de menjades més o menys completes sense excessos. Segur que, per a qualcú, hi falten alguns ingredients importants. Només és una idea basada en el que jo crec que és menjar bé: un poc de tot.  I el que pretén és ajudar en els casos en què no sabem molt bé què cuinar o volem fugir del de sempre. És clar que tot duu un poc de feina. Si no agrada gens cuinar tampoc no agradaran aquestes propostes, tot i que no són gaire laborioses.

Com a la primera proposta, si voleu conèixer la recepta clicau damunt el nom en verd. En altres casos o no calen explicacions o apareixen juntament amb la imatge.


I

1- Crema de xampinyons



El canvi respecte a la recepta del blog és que no hi hem posat llet.



2- Carn torrada (pollastre, llom de porc o vedella) amb ensalada d'enciam i de remolatxa trempada






...................................................

II

1- Cols de Brussel.les al forn




No en feim gaire vegades i justament és un plat que recoman especialment. És boníssim.






2- Lluç bullit amb patates bullides 
(amb una culleradeta de maionesa)





.............................................


III

1- Trempó d'hivern

 (Hem canviat la tonyina de la recepta del blog per filets d'anxova)




2- Llenties  o fava parada





...............................................


IV

1- Crema de xampinyons




2- Pollastre rostit amb pomes i carxofes




...................................


V

- Pasta amb verdures
(Plat únic)


En aquesta ocasió no hi hem posat ni col-i-flor ni xampinyons que ja n'apareixien a altres menús. Ha estat igual de gustosa.

..................................

VI

1- Arròs de peix
(Es tracta d'un arròs bastant clar. )




2- Truita de jonquillo i col trempada



................................


VII

1- Verdures bullides
(Mongetes, col, col-i-flor i patates trempades amb sal i oli)





2- Pastís de carn amb espinacs i endívia





Comentaris

Entrades populars