Proposta de menús II
Ja dèiem a la primera que no es tractava de dietes exagerades sinó de menjades més o menys completes sense excessos. Segur que, per a qualcú, hi falten alguns ingredients importants. Només és una idea basada en el que jo crec que és menjar bé: un poc de tot. I el que pretén és ajudar en els casos en què no sabem molt bé què cuinar o volem fugir del de sempre. És clar que tot duu un poc de feina. Si no agrada gens cuinar tampoc no agradaran aquestes propostes, tot i que no són gaire laborioses.
Com a la primera proposta, si voleu conèixer la recepta clicau damunt el nom en verd. En altres casos o no calen explicacions o apareixen juntament amb la imatge.
I
1- Crema de xampinyons
El canvi respecte a la recepta del blog és que no hi hem posat llet.
2- Carn torrada (pollastre, llom de porc o vedella) amb ensalada d'enciam i de remolatxa trempada
II
1- Cols de Brussel.les al forn
2- Lluç bullit amb patates bullides
(amb una culleradeta de maionesa)
III
1- Trempó d'hivern
(Hem canviat la tonyina de la recepta del blog per filets d'anxova)
2- Llenties o fava parada
IV
1- Crema de xampinyons
2- Pollastre rostit amb pomes i carxofes
V
- Pasta amb verdures
(Plat únic)
En aquesta ocasió no hi hem posat ni col-i-flor ni xampinyons que ja n'apareixien a altres menús. Ha estat igual de gustosa.
..................................
VI
1- Arròs de peix
(Es tracta d'un arròs bastant clar. )
2- Truita de jonquillo i col trempada
VII
1- Verdures bullides
(Mongetes, col, col-i-flor i patates trempades amb sal i oli)
2- Pastís de carn amb espinacs i endívia
Com a la primera proposta, si voleu conèixer la recepta clicau damunt el nom en verd. En altres casos o no calen explicacions o apareixen juntament amb la imatge.
I
1- Crema de xampinyons
El canvi respecte a la recepta del blog és que no hi hem posat llet.
2- Carn torrada (pollastre, llom de porc o vedella) amb ensalada d'enciam i de remolatxa trempada
...................................................
II
1- Cols de Brussel.les al forn
No en feim gaire vegades i justament és un plat que recoman especialment. És boníssim.
2- Lluç bullit amb patates bullides
(amb una culleradeta de maionesa)
.............................................
III
1- Trempó d'hivern
(Hem canviat la tonyina de la recepta del blog per filets d'anxova)
2- Llenties o fava parada
...............................................
IV
1- Crema de xampinyons
2- Pollastre rostit amb pomes i carxofes
...................................
- Pasta amb verdures
(Plat únic)
En aquesta ocasió no hi hem posat ni col-i-flor ni xampinyons que ja n'apareixien a altres menús. Ha estat igual de gustosa.
..................................
VI
1- Arròs de peix
(Es tracta d'un arròs bastant clar. )
2- Truita de jonquillo i col trempada
................................
1- Verdures bullides
(Mongetes, col, col-i-flor i patates trempades amb sal i oli)
2- Pastís de carn amb espinacs i endívia












Comentaris
Publica un comentari a l'entrada