Sopar (o dinar) fred

Ara que som a l'estiu de ple i ens venen de gust menús refrescants és el moment de les ensalades russes, ensalades d'arròs... però també ens atreuen àpats més variats. 

No cal anar de festa ni tenir un grup de comensals especials per organitar un sopar (o un dinar) fred estil bufet.
La idea és tenir-ho tot preparat amb un poc d'anterioritat, no haver hagut d'emprar gairebé els fogons més que per bullir ous i patates i descansar de carn i peix en uns plats més elaborats.
Ben bé ens anirà  al vespre després d'una activitat cansada al migdia en tornar calorosos de la platja trobar un variat de plats d'estiu amb ingredients senzills però diferents que no hem tastat -almenys nosaltres- en temps més freds.

La nostra proposta és la següent:

Bols petits de gaspatxo amb síndria



Picades de formatge de cabra i albercoc



Ensalada de patata





Ous farcits







El gaspatxo  el podem tenir fet del dia abans. 
Els altres plats són molt fàcils i es poden fer al mateix dia. 
No es tracta de grans quantitats.


Per acabar l'àpat, com que ja hem menjat fruita en altres plats passam directament a un cafè o a una infusió. En tot cas sempre hi ha algú a qui ve de gust un gelat.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars