Sopar (o dinar) fred
Ara que som a l'estiu de ple i ens venen de gust menús refrescants és el moment de les ensalades russes, ensalades d'arròs... però també ens atreuen àpats més variats.
No cal anar de festa ni tenir un grup de comensals especials per organitar un sopar (o un dinar) fred estil bufet.
La idea és tenir-ho tot preparat amb un poc d'anterioritat, no haver hagut d'emprar gairebé els fogons més que per bullir ous i patates i descansar de carn i peix en uns plats més elaborats.
No cal anar de festa ni tenir un grup de comensals especials per organitar un sopar (o un dinar) fred estil bufet.
La idea és tenir-ho tot preparat amb un poc d'anterioritat, no haver hagut d'emprar gairebé els fogons més que per bullir ous i patates i descansar de carn i peix en uns plats més elaborats.
Ben bé ens anirà al vespre després d'una activitat cansada o al migdia en tornar calorosos de la platja trobar un variat de plats d'estiu amb ingredients senzills però diferents que no hem tastat -almenys nosaltres- en temps més freds.
La nostra proposta és la següent:
Bols petits de gaspatxo amb síndria
Picades de formatge de cabra i albercoc
Ensalada de patata
Ous farcits
El gaspatxo el podem tenir fet del dia abans.
Els altres plats són molt fàcils i es poden fer al mateix dia.
No es tracta de grans quantitats.
Per acabar l'àpat, com que ja hem menjat fruita en altres plats passam directament a un cafè o a una infusió. En tot cas sempre hi ha algú a qui ve de gust un gelat.
Picades de formatge de cabra i albercoc
Ensalada de patata
Ous farcits
El gaspatxo el podem tenir fet del dia abans.
Els altres plats són molt fàcils i es poden fer al mateix dia.
No es tracta de grans quantitats.
Per acabar l'àpat, com que ja hem menjat fruita en altres plats passam directament a un cafè o a una infusió. En tot cas sempre hi ha algú a qui ve de gust un gelat.



Un sopar excellent!
ResponEliminaBon dia Xocolatera,