Picornells saltats amb gambes i cuixot
Hi ha visites que per elles totes soles ja són d'agrair i més si són inesperades. No en parlem si vénen acompanyades d'un present poc corrent a ca nostra: una bossa plena de picornells.
Per desgràcia no som cercadors de quasi res ni tenim on cercar encara que ens agraden tota mena de bolets. La majoria de vegades que en cuinam però són esclata-sangs comprats.
I encara he de dir més. Com que ens en varen dur una bona quantitat, el regal va venir acompanyat del cercador pollencí que ens els va fer nets, ens els va preparar per congelar i ens en va donar una recepta que ara feim: picornells saltats.
Gràcies, Rafel Morro i Catalina Cortès!
Ingredients:
Picornells (els teníem congelats amb oli d'oliva verjo, després d'haver-los trossejat i posats al foc fins a perdre l'excés d'aigua)
Gambes pelades
Tres tallades de cuixot salat primes i en trinxes
(Podria ser bacó)
(Podria ser bacó)
Un all
Sal i pebre
Per a la picada:
Un all
Julivert
Suc de llimona
Procediment:
No cal que hi afegim sal, en tot cas ho tastam.
Hem passat molt de gust d'aquesta picada de diumenge.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada