Salsa de confitura d'arboces
Aquesta salsa és adequada com moltes de dolces per acompanyar carn rostida o torrada i també per a acabar de condimentar una ensalada que contengui formatge sobretot si és fregit o cuit al forn.
És bona, per tant per a l'Ensalada de tardor amb formatge cruixent ,d'aquest blog, en lloc de Salsa de magranes.
Ingredients:
Tres cullerades de confitura d'arboces*
Una cullerada de postres de mantega
100 ml de vi negre
50 ml de vi de Porto
Un polsim de pebre bo
(*Hem utilitzat confitura d'arboces perquè és feta nostra i ens agrada el seu gust especial. Es pot fer amb una altra confitura.)
Procediment:
Posam al foc, dins una cassola petita, la confitura amb la mantega i el vi i, remenant-ho, esperam que es faci una salsa homogènia.
Hi afegim el vi dolç i el pebre bo. Continuam remenant la salsa fins que té una consistència adequada (ni massa clara ni massa espessa).
Hi afegim el vi dolç i el pebre bo. Continuam remenant la salsa fins que té una consistència adequada (ni massa clara ni massa espessa).
En posam un parell d' "esquitxos" damunt la carn o l'ensalada que ha d'acompanyar. En servim la major part en una salsera i si agrada, ja se n'afegiran.





Comentaris
Publica un comentari a l'entrada