Salsa de confitura d'arboces



Aquesta salsa és adequada com moltes de dolces per acompanyar carn rostida o torrada i també per a acabar de condimentar una ensalada que contengui formatge sobretot si és fregit o cuit al forn. 
És bona, per tant per a l'Ensalada de tardor amb formatge cruixent ,d'aquest blog, en lloc de Salsa de magranes.

Ingredients:

Tres cullerades de confitura d'arboces*
Una cullerada de postres de mantega
100 ml de vi negre
50 ml de vi de Porto
Un polsim de pebre bo

(*Hem utilitzat confitura d'arboces perquè és feta nostra i ens agrada el seu gust especial. Es pot fer amb una altra confitura.)




Procediment:

Posam al foc,  dins una cassola petita,  la confitura amb la mantega i el vi i, remenant-ho, esperam que es faci una salsa homogènia. 



Hi afegim el vi dolç i el pebre bo. Continuam remenant la salsa fins que té una consistència adequada (ni massa clara ni massa espessa). 





En posam un parell d' "esquitxos" damunt la carn o l'ensalada que ha d'acompanyar. En servim la major part en una salsera i si agrada, ja se n'afegiran.

Comentaris

Entrades populars