Dinar familiar d'aniversari
Durant molts d'anys vàrem celebrar tots els aniversaris familiars a ca ma mare. Ens va acostumar a cuinar allò que triava la persona que feia festa. Els menús anaven des de carn arrebossada amb patates, passant per caragols, fins a rap amb gambes o altres plats més festius que ella sabia elaborar.
Nosaltres hem continuat amb el mateix costum i avui ha estat na Magdalena que ha triat el dinar del seu aniversari:
Ensalada amb maduixes i parmesà (recepta a part)
Tàrtar de vedella, amb patates fregides (recepta a part)
Pastís sacher (recepta a part)
No hi ha dubte que la tria és particular. No és gens tradicional però ha estat un conjunt de molt bon resultat. Si es tracta d'una celebració de petit grup, com aquesta, i es coneixen els gusts dels comensals, en recoman aquesta reunió de plats.
Ensalada amb maduixes i parmesà (recepta a part)
Tàrtar de vedella, amb patates fregides (recepta a part)
Pastís sacher (recepta a part)
No hi ha dubte que la tria és particular. No és gens tradicional però ha estat un conjunt de molt bon resultat. Si es tracta d'una celebració de petit grup, com aquesta, i es coneixen els gusts dels comensals, en recoman aquesta reunió de plats.
Molts d'anys, Magda!


Tot fa una mengera. ����������
ResponElimina