Filet de porc farcit
Un filet de porc de bona mida o dos de petits.
Dos formatgets
Una bossa d'espinacs tendres (o congelats o un manat)
Un grapat de panses
Un grapat de pinyons
Tres tallades fines de cuixot salat
Una copa de vi blanc o de cava o de vermut blanc... (podem aprofitar allò que tenguem encetat)
El suc d'una taronja o qualsevol líquid dolç (en aquest cas l'almívar de maduixes i melicotó que m'havia quedat d'una altra recepta).
El suc d'una taronja o qualsevol líquid dolç (en aquest cas l'almívar de maduixes i melicotó que m'havia quedat d'una altra recepta).
Sal, pebre
Oli d'oliva
Procediment:
Amb un ganivet adequat obrim el filet per la part llarga de manera que es va fent una peça prima i grossa.
Al mateix wok posam els espinacs amb un poquet d'aigua perquè s'afluixin.
Hi afegim un poc d'oli i tot seguit el cuixot, les panses colades i els pinyons torrats.
Ho salpebram amb esment i ho deixam coure uns minuts. Ho reservam.
Hi afegim un poc d'oli i tot seguit el cuixot, les panses colades i els pinyons torrats.
Ho salpebram amb esment i ho deixam coure uns minuts. Ho reservam.
Hi escampam la mescla dels espinacs i anam enrotllant la carn, amb l'ajuda del plàstic, tan bé com puguem. La deixam una estona ben embolicada a la gelera.
Encenem el forn a 175º.
Treim el plàstic i podem assegurar l'obertura amb uns escuradents.
Posam un poc d'oli en una rostidora, el vi i l'almívar. Hi col·locam el filet i el regam dels sucs.













Comentaris
Publica un comentari a l'entrada