Coca de maduixes

Enllaços: OBRES LITERÀRIES (Poesia / Novel·la)
              CINEMA (Camps de maduixes)



Ja dèiem a la recepta de la Coca d'albercoc que podem substituir els albercocs per altres ingredients (melicotons, prunes...).
En temps de maduixes m'ha fet ganes, per la facilitat i rapidesa, provar de fer-la amb aquest fruita. 
Vull dir que la intenció en partir no era la de l'arribada. M'hauria agradat que les maduixes haguessin quedat a l'interior de la coca i en canvi, l'esponjositat de la pasta ha fet que els trossos de fruita s'anassin reunint a la part inferior. La sorpresa, estèticament, no ha estat negativa, fins i tot diria que han millorat la idea però  m'havia fet il·lusió trobar les maduixes a l'interior. Com que finalment ha estat bona la public.

Ingredients: 

Mig quilo de maduixes madures
Dues  cullerades de sucre
La mateixa pasta de la coca d'albercoc d'aquest blog

Procediment:

Netejam i tallam en trossos mitjancers les maduixes.
Les ensucram amb les cullerades de sucre. 



Encenem el forn a 175 º (amb turbo)
Preparam la pasta i el motlle.
Mesclam la pasta amb les maduixes i l'abocam al motlle (preparat amb el paper).













L'enfornam i la hi deixam uns 45 minuts.



En treure-la ha de refredar un poc abans de desenmotllar-la. 



La part de les maduixes resulta humida. Ha de ser així. 



És molt adequada per menjar-la amb nata. Però jo la preferesc sense acompanyaments.





Comentaris

Entrades populars