Calamars amb julivert
Ingredients:
Mig quilo de calamars (frescs)
Un bon manadet de julivert
Vuit alls
Mitja llimona
Oli d'oliva
Sal i pebre
Procediment:
Tenim els calamars ben nets (fets nostres o de la peixateria), els tallam en anells un poc gruixats
Capolam el julivert i el reservam. Preparam els alls, esclafant-los un poc amb la pell. Sucam la mitja llimona.
En una pella sense oli i un poc d'aigua, posam els calamars i els feim coure un poc fins que s'ha evaporat quasi del tot l'aigua que han anat amollant. Aquest fet garantirà que siguin molt fluixos.
Quan ja no hi ha gens d'aigua o l'hem treta, hi afegim l'oli. Fregim els calamars a poc foc uns minuts. Després hi tiram els alls amb la pell i esclafats. Convé que ara ho tapem perquè esquitxa de valent.
Uns minunts més i ja és a punt de posar-hi els julivert capolat i el suc d'una llimona. Ho remenam i apagam el foc.








Comentaris
Publica un comentari a l'entrada