Xampinyons saltats
Aquest plat no necessita gaire explicació, és molt senzill i a cada casa el fan al seu gust. El posam al blog perquè forma part del variat que és una mescla encara molt popular a Mallorca.
(Des del confinament)
Ingredients:
250 g de xampinyons
Oli d'oliva
sal i pebre
En aquesta preparació es pot posar all, julivert i un poc de vi. Ens agrada més sense.
En aquesta preparació es pot posar all, julivert i un poc de vi. Ens agrada més sense.
Procediment:
Rentam els xampinyons i en feim trossos de la mida que vulguem.
Els posam dins una pella sense oli. Els feim coure a poc foc i els deixam treure l'aigua que desprenen.
Quan ja són gairebé eixuts, hi afegim un poc d'oli i els salpebram al nostre gust.
Quan tenen color de cuits els retiram i ja els podem servir.
Són bons per acompanyar qualsevol altra plat i també per formar part d'un variat.





Comentaris
Publica un comentari a l'entrada