Formatge tendre al forn
En una altra entrada del blog (Formatge tendre fregit i esclata-sangs) es troba la manera més clàssica, a ca nostra, de menjar el formatge tendre mentre que en aquest cas només és una variació. En lloc de fregir-lo, la qual cosa suposa moltes calories (les pròpies de formatge, la farina i l'oli), el rostim al forn.
L'efecte no és ben bé el mateix. És més saludable i el resultat tant de textura com de gust és també molt bo i això és el que importa.
Ingredients:
Un tros de formatge tendre (de vaca o d'ovella...)
Sal
Procediment:
Encenem el forn a 180º
Folram una rostidora amb paper de forn.
Els col·locam descantats uns dels altres a la rostidora i els salam.
No han de ser tan cuits com per ser cruixents del tot.
Han de resultar fluixos al seu interior perquè no es tracta d'un snack per menjar amb els dits sinó de l'ingredient principal d'un dinar o un sopar acompanyat d'una bona ensalada o d'altres verdures.
Han de resultar fluixos al seu interior perquè no es tracta d'un snack per menjar amb els dits sinó de l'ingredient principal d'un dinar o un sopar acompanyat d'una bona ensalada o d'altres verdures.

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada