Salses per a carn



El filet mignon del restaurant de la Pensión César del nostre temps anava acompanyat d'unes salses gairebé exclusives, una versió de les quals, no ben bé igual, m'ha arribat. Segurament no aconseguirem retrobar aquells gusts que recordam però ens hi haurem de conformar.

Salsa verda

Ingredients:

Mig alvocat madur
Un pebre  verd
Mitja ceba blanca
Oli, sal i vinagre blanc




Procediment:

Capolam a la brunesa , ben petit, tots els ingredients i els trempam segons el nostre gust.



Salsa vermella
(coenta)

Ingredients:

Mig pebre vermell
Mig advocat madur
Mitja ceba blanca
Un trosset de pebre coent
Sal
Oli (coent)



Procediment:

Capolam a la brunesa, ben petit, els ingredients i els trempam amb esment.





He intentat de fer-les de dues maneres, capolant a mà els ingredients i fent-ho amb la picadora. D'aquesta darrera manera la salsa és més homogènia. A mà resulta molt gruixada.








Comentaris

Entrades populars