Pasta d'estiu (PC)


És un plat molt senzill i fàcil, molt gustós i de calories controlades (PC)
És una variació d'algunes receptes llegides a diverses parts.

Ingredients:

(Per a dues persones com a plat únic)

300g de pasta millor curta (4p per persona)
Tres tomàtigues grosses d'estiu
Quatre alls
Cinc fulles d'alfabeguera (de cuinar)
20g de formatge parmesà ratllat (2p)
Sal, pebre, orenga
Tres cullerades de postres d'oli d'oliva (3p)
Tàperes (segons el gust)

Punts totals per persona: 6'5


Procediment:

Posam a bullir la pasta segons el nostre gust.
Pelam, llevam les llavors i tallam a trossos mitjancers (no capolam) les tomàtigues.


Pelam els quatre alls i rentam les fulles d'alfabeguera.
Al wok posam l'oli i hi fregim els alls a trossos. En esser rossos els retiram i els reservam.


Posam la tomàtiga al wok i la fregim suaument una estona. La salpebram i hi posam un poc d'orenga.



En esser mig cuit hi afegim la meitat dels alls fregits, capolats, i les fulles d'alfabeguera senceres. 


Ho acabam de coure.


En tenir la pasta cuita i colada la posam al wok amb la tomàtiga. La remenam un poc i ja és a punt.


En servir-la als plats hi repartim el formatge ratllat i si hi volem unes quantes tàperes.


Comentaris

Entrades populars