Recepta: Milfulls de merenga i fruites del bosc
Com tot allò que hem començat a consumir a través de les botigues en una època en què tot era etiquetat només en castellà, les fruites vermelles o del bosc també les vàrem començar a dir i a menjar en castellà o castellanitzades: fresses, frambuesses, arándanos...
Com tot allò que hem començat a consumir a través de les botigues en una època en què tot era etiquetat només en castellà, les fruites vermelles o del bosc també les vàrem començar a dir i a menjar en castellà o castellanitzades: fresses, frambuesses, arándanos...
Darrerament en qualque carta i en qualque comerç en començam a llegir el nom en la nostra llengua.
Amb aquesta entrada tenc la intenció de contribuir a normalitzar-me jo mateixa per usar bé els noms d'algunes d'aquestes fruites que estan de moda en moltes postres, a més d'identificar-les clarament amb el seu nom, que de vegades confonem:
MADUIXES
GERDS
NABIUS
ARBOCES
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada