200 g d'esclata-sangs (o d'altres bolets)
Una ceba o un manat de ceba tendra
150ml de crema de llet
Mitja culleradeta de mostassa
Una cullerada de cogombrets agredolços capolats
Sal, pebre
Oli d'oliva
Procediment:
Capolam la ceba i la sofregim amb un poc d'oli.
En tenir color hi afegim els esclata-sangs trossejats.
Ho remenam i ho deixam coure uns minuts.
Ho salpebram.
Hi afegim la crema de llet, la mostassa i el cogombret.
Ho deixam coure una estona fins que s'ha evaporat el líquid. Esperam que refredi un poc.
Col·locam els vol-au-vents en una palangana o plat pla i els farcim de la pasta amb una cullera petita.
Convé consumir-los relativament aviat perquè la pasta no es reblaneixi gaire.
Una ceba o un manat de ceba tendra
150ml de crema de llet
Mitja culleradeta de mostassa
Una cullerada de cogombrets agredolços capolats
Sal, pebre
Oli d'oliva
Procediment:
Capolam la ceba i la sofregim amb un poc d'oli.
Ho remenam i ho deixam coure uns minuts.
Ho salpebram.
Hi afegim la crema de llet, la mostassa i el cogombret.
Ho deixam coure una estona fins que s'ha evaporat el líquid. Esperam que refredi un poc.
Col·locam els vol-au-vents en una palangana o plat pla i els farcim de la pasta amb una cullera petita.
Convé consumir-los relativament aviat perquè la pasta no es reblaneixi gaire.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada