Pàgines

ÍNDEX

diumenge, 7 de gener del 2018

Vol-au-vents d'esclata-sangs



Ingredients:

Vint i quatre vol-au-vents petits
200 g d'esclata-sangs (o d'altres bolets)
Una ceba o un manat de ceba tendra
150ml de crema de llet
Mitja culleradeta de mostassa
Una cullerada de cogombrets agredolços capolats
Sal, pebre
Oli d'oliva

Procediment:

Capolam la ceba i la sofregim amb un poc d'oli.





En tenir color hi afegim els esclata-sangs trossejats.
Ho remenam i ho deixam coure uns minuts.
Ho salpebram.




Hi afegim la crema de llet, la mostassa i el cogombret.







Ho deixam coure una estona fins que s'ha evaporat el líquid. Esperam que refredi un poc.


Col·locam els vol-au-vents en una palangana o plat pla i els farcim de la pasta amb una cullera petita.
Convé consumir-los relativament aviat perquè la pasta no es reblaneixi gaire.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada