Pàgines

ÍNDEX

diumenge, 7 de gener del 2018

Pastes amb salmó


L'interès d'aquest aperitiu bàsicament  és el farcit. La pasta és poc important. És molt prima i té l'objectiu principal d'aguantar la barreja de formatge i salmó i facilitar-ne l'agafada. Segons la que utilitzam hem de tenir en compte que es pot reblanir amb facilitat i per tant l'hem de muntar just abans de consumir-la. Per no tenir aquest problema hauríem pogut utilitzar llesques primes de baguet o de pa.

Ingredients:

Vint i quatre pastes fines de diferents formes.
Formatge d'untar
Una cullerada de mantega
Dues cullerades d'anet fresc capolat
Pebre bo
200g de salmó fumat


Procediment:

En un bol mesclam el formatge i la mantega, mig fosa, amb l'anet i el pebre.





Col·locam el salmó en un paper film i hi repartim damunt la crema de formatge. Enrotllam el salmó i el conservam a la gelera fins a l'hora de muntar les pastes. 




Una estona abans de consumir-les, tallam en trossos el rotllo de salmó i formatge. Si s'ha endurit en resultaran trossos més regulars, si no, seran menys estètics però iguals de bons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada