Pàgines

ÍNDEX

diumenge, 7 de gener del 2018

Creps de salmó






Ha estat una idea de rampell. Volia trobar una recepta de creps i m'ha fet ganes fullejar unes revistes de cuina que fa anys comprava trimestralment.
M'ha sorprès la presència, la categoria i la varietat  que ofereixen aquestes publicacions. No en parlem si es tracta de llibres de cuina de certa qualitat.
La facilitat i rapidesa de trobar qualsevol recepta a Internet ens fa oblidar aquests altres mitjans tradicionals i m'adon que en la majoria de casos suposen una major garantia. Per publicar un llibre o una revista de cuina s'ha de tenir una certa categoria i experiència. Per publicar un blog o un altre lloc web no cal. Un exemple és el meu blog. Són suficients les ganes i l'atreviment sense cap supervisió com suposam que hi deu haver en els mitjans de paper. 
No dubt que la majoria de publicacions a Internet són ben fiables i enriquidores i sobretot suposen molts d'avantatges però no hem d'oblidar el valor del treball i l'edició en paper.

Aquestes creps són per a una picada, com aperitiu, per tant se'n faran petites racions fàcils d'agafar.

Ingredients:

Mig litre de llet
250g de farina
Dos ous
Una cullerada d'oli
Sal
Mantega

Deu tallades de salmó fumat
300g de formatge per untar
Dues cullerades d'anet fresc picat

Procediment:

Per a les creps

Batem la llet amb la farina i l'ou, amb la batedora. Hi afegim una cullerada d'oli i un poc de sal.
Quan la mescla és homogènia la reservam a la gelera uns trenta minuts.



Mesclam el formatge amb l'anet capolat. També el reservam a la gelera.



Feim les creps en una pella adequada i un poc de mantega per a cada crep. Amb un cullerot petit anam fent i girant les creps i les deixam en un plat pla.




Quan han refredat, les cobrim d'una en una amb la crema de formatge i una tallada de salmó.





Enrevoltillam les creps. 



En retallam els costats buits i irregulars. En feim quatre trossos.  


Hi podem posar un escuradents a cada un, però no cal, són fàcils d'agafar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada