
M'ha sorprès la presència, la categoria i la varietat que ofereixen aquestes publicacions. No en parlem si es tracta de llibres de cuina de certa qualitat.
La facilitat i rapidesa de trobar qualsevol recepta a Internet ens fa oblidar aquests altres mitjans tradicionals i m'adon que en la majoria de casos suposen una major garantia. Per publicar un llibre o una revista de cuina s'ha de tenir una certa categoria i experiència. Per publicar un blog o un altre lloc web no cal. Un exemple és el meu blog. Són suficients les ganes i l'atreviment sense cap supervisió com suposam que hi deu haver en els mitjans de paper.
No dubt que la majoria de publicacions a Internet són ben fiables i enriquidores i sobretot suposen molts d'avantatges però no hem d'oblidar el valor del treball i l'edició en paper.
Aquestes creps són per a una picada, com aperitiu, per tant se'n faran petites racions fàcils d'agafar.
Ingredients:
Mig litre de llet
250g de farina
Dos ous
Una cullerada d'oli
Sal
Mantega
Deu tallades de salmó fumat
300g de formatge per untar
Dues cullerades d'anet fresc picat
Procediment:
Per a les creps
Batem la llet amb la farina i l'ou, amb la batedora. Hi afegim una cullerada d'oli i un poc de sal.
Feim les creps en una pella adequada i un poc de mantega per a cada crep. Amb un cullerot petit anam fent i girant les creps i les deixam en un plat pla.
Enrevoltillam les creps.
En retallam els costats buits i irregulars. En feim quatre trossos.
Hi podem posar un escuradents a cada un, però no cal, són fàcils d'agafar.
En retallam els costats buits i irregulars. En feim quatre trossos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada