Dos ous bullits
Dos pebres torrats en conserva
Una llauna de tonyina
Dotze olives farcides
Una cullerada de tàperes
Quatre cullerades de maionesa
Sal, pebre
Dues cullerades d'oli d'oliva
Una cullerada de vinagre
Procediment:
Xapam la baguet en dos trossos i en llevam els caps; amb un ganivet prim i llarg els buidam de tota la molla, sense xapar-los.
Capolam tots els ingredients sòlids. Els mesclam en un bol i els trempam amb la sal, el pebre, l'oli i el vinagre. Ho remenam i hi afegim la maionesa. Ho pastam un poc i ho tastam. Ha de ser un poc pujat de gust perquè el pa l'esmorteirà.
Amb una cullera de postres o amb un altre estri adequat, omplim els trossos de baguet. Millor si disposam d'algun estri que serveixi per empènyer el farciment.
En tenir-los plens en feim trossos més petits. En poden sortir de dotze a catorze trossos per baguet.
Son fàcils d'agafar i de menjar i no contenen un excés de pa.
Dos pebres torrats en conserva
Una llauna de tonyina
Dotze olives farcides
Una cullerada de tàperes
Quatre cullerades de maionesa
Sal, pebre
Dues cullerades d'oli d'oliva
Una cullerada de vinagre
Procediment:
Xapam la baguet en dos trossos i en llevam els caps; amb un ganivet prim i llarg els buidam de tota la molla, sense xapar-los.
Capolam tots els ingredients sòlids. Els mesclam en un bol i els trempam amb la sal, el pebre, l'oli i el vinagre. Ho remenam i hi afegim la maionesa. Ho pastam un poc i ho tastam. Ha de ser un poc pujat de gust perquè el pa l'esmorteirà.
Amb una cullera de postres o amb un altre estri adequat, omplim els trossos de baguet. Millor si disposam d'algun estri que serveixi per empènyer el farciment.
En tenir-los plens en feim trossos més petits. En poden sortir de dotze a catorze trossos per baguet.
Son fàcils d'agafar i de menjar i no contenen un excés de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada