Enllaços:
Aquesta entrada no és cap recepta perquè l'ingredient principal, les cama-roges, és simplement servit i complementat segons el gust.
Si la pos és perquè em fa especialment gràcia. Es tracta d'una herba que em transporta als anys d'infantesa i d'adolescència a ca nostra, tot i que no n'hem deixat de menjar mai almenys un pic o dos a l'any. En general no se'n troben als supermercats sinó a les botigues més petites i només qualque vegada. Almenys a Felanitx.
Em crida l'atenció perquè m'atreviria a dir que la majoria de la gent jove ni en menja ni la coneix. La facilitat de tenir una gran varietat de lletugues de diferents colors, fins i tot netes i en bosses, ha conquerit les cases modernes i ha fet oblidar altres fulles com els enciams, les endívies i les cama-roges.
Un plat de cama-roges és un bon acompanyament per a qualsevol recepta.
Simplement trempades amb sal, oli d'oliva i vinagre són molt bones.
Això sí, tot i que es poden menjar amb forqueta, anar agafant-ne d'una en una amb els dits ho acaba de compondre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada