Pàgines

ÍNDEX

dimarts, 6 de setembre del 2016

Sobre l'all cremat


*All cremat

A la cuina catalana hi ha algunes receptes que porten aquest nom all cremat sol o acompanyat del nom dels ingredients principals. 

A molts de blogs de cuina i altres webs apareixen receptes com aquestes:

All cremat  (Programa cuines TV3)


All cremat de turbot (Imatge d'internet)


                       All cremat de Vilanova (Imatges d'internet)











A totes les receptes es parteix de la fregida, quasi cremada, d'alls, laminats, sencers, pelats o  amb pell.
Però l'ingredient principal és el peix. N'hi ha amb patates, amb brou de peix...

Una recepta més propera que s'hi assembla és l'oliagua de Menorca. Tot i que té més ingredients, les sopes i les figues hi coincideixen.

No dubtam que són bones menges, no descartam provar de fer-ne, però cap no es caracteritza per la senzillesa i la combinació original  de la nostra recepta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada