És una recepta improvisada, no gaire original per altra part, a partir de les sobres del dinar del dia anterior. Ens agrada molt dinar de la carn de pollastre i les verdures bullides en fer brou, però sempre ens en queden alguns ingredients. D'això es tracta idò d'aprofitar-los sense repetir de menú, que a més és insuficient.
Ingredients:
Carn de pollastre (cuixa i pit) bullida
Un grapat de mongetes bullides
Un pastanagó bullit
Quatre talls de pinya natural com si fossin de meló (sense pell ni la part forta interior)
Mitja lletuga d'enciam
Un cogombret agedolç
Oli, sal, pebre, vinagre
Salsa rosa (3 parts de maionesa, 1 de quètxup, 1 de salsa Perrins)
Procediment:
Preparam una palangana o plat per servir.
Tallam les fulles d'enciam netes i eixugades a la xifonada (en fulles enrotllades i en tires llargues) i n'omplim la base del plat.
Preparam la resta d'ingredients en trossos : la carn, les mongetes, el pastanagó, la pinya i el cogombret.
Repartim tots els trossos damunt l'enciam i ho trempam tot amb poc oli, sal, pebre i un poc de vinagre. Ho remenam amb esment.
Feim una salsa rosa amb tres cullerades rases de maionesa, una cullerada rasa de quètxup i una cullerada de salsa Perrins. La remenam bé perquè sigui fina i homogènia.
En posam un parell de culleradetes repartides per damunt l'ensalada sense remenar-la.
Servim la resta a la taula perquè cadascú se'n posi més, si vol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada