Pàgines

ÍNDEX

divendres, 10 de juny del 2016

Crema de carabassó i fonoll


Una altra crema molt semblant a l'anterior. 
La base és la mateixa però els complements són diferents. Aquesta crema és millor freda que teba o calenta i és  per a l'estiu.



Ingredients:

4 carabassons mitjancers
Mitja poma
Un fonoll (bulb)
Un porro
Un tassó de llet
Sal, pebre


Procediment:

Pelam i rentam els carabassons. Els tallam i els posam dins l'olla.  Feim el mateix amb la poma, el  
bulb de fonoll i el porro. Ho salpebram i ho cobrim lleugerament  d'aigua. Ha de bullir entre quinze o vint minuts. Ho posam a la gerra trituradora. Ho deixam refredar i millor si ha tengut temps d'estar una estona dins la gelera. 


En haver-la de servir, posarem dues cullerades de llet a cada ració, la remenarem i escamparem per damunt un poc d'anet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada