Pàgines

ÍNDEX

diumenge, 22 de maig del 2016

Tulipa amb gelat i maduixes




Aquestes postres són pràcticament de compra més que d'elaboració. La feina és poca i senzilla però resulten tan bones i refrescants que constitueixen un bon acabament per a un dinar feixuc, una  caragolada per exemple.


Ingredients:


Una tulipa de neula per a cada un
3 maduixes grosses per tulipa
Dues bolles de gelat (una de xocolata i una de iogurt) per tulipa
Una cullerada rasa de sucre per tulipa
Unes gotes de llimona

Procediment:

(A més de comprar o fer el gelat, les tulipes i les maduixes)

Rentam i tallam les maduixes a trossets molt petits.
Els col·locam en un bol i hi afegim el sucre i les gotes de llimona.


Ho remenam i tapat amb plàstic ho conservam una hora a la gelera. Es produirà una espècie d'almívar.
Procedim a muntar les tulipes: una bolla de gelat de cada classe ben cobertes de les maduixes i el suc que han fet. La neula n'ha quedat impregnada i en acabar el farcit és ben bona.



Es poden substituir les tulipes per copes adequades o bols. No han de ser massa grossos. Una copa d'aquelles antigues de cava, planes, podria valer. 

Enllaç:
LLENGUA (Tulipa /maduixa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada