Pàgines

ÍNDEX

diumenge, 22 de maig del 2016

Sobre l'allioli

(Recepta: Caragols cuinats)

*L'allioli: català i occità

L'article, de Roger Sánchez, (Terra d’Escudella)  parla de l'origen incert i la relació especial amb Provença. Inclou cites de Frederic Mistral, de Narcís Comadira, de Jaume Fàbrega i una recepta d'una cuinera del segle XIX. 


*L'allioli, per al fred de l'hivern

Jaume Fàbrega (Diari de Girona)
L'article fa un repàs de l'evolució d'aquesta salsa a través del temps. 


*EL MORTER, L´ALLIOLI I LA MAONESA…I VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

Jaume Fàbrega (Bona vida)


*Allioli, maionesa i sexe

Jaume Fàbrega (Diari gran del sobiranisme)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada